ricon canon conica minolta katun
18 godina sa vama

Fotokopir aparat i štampač će upotpuniti kancelariju. Malo koja kancelarija dobro funkcioniše bez fotokopira. Ovakva oprema je vitalna potreba jer ne samo da vam dozvoljava da završite svoj posao na vreme, već će vam takođe omogućiti uštedu novca. Pogledajte naš izbor fotokopir aparata i štampača i izaberite onaj koji najviše ogovara vašim potrebama.

Isplativost fotokopir aparata i štampača


Budući da ovi fotokopirni uređaji ne koriste isti štamparski sistem kao desktop štampači, takođe ne koriste skupe kertridže koje koriste desktop štampači, ali zato kopiraju mnogo brže od uobičajenih štampača i u znatno većim količinama. Ovo je samo mali broj razloga zbog kojih su fotokopir aparati vitalni u svim kancelarijama.

Kao što je već pomenuto, fotokopiri ne koriste istu vrstu mastila kao i desktop štampači. Prilikom izrade velikog broja duplikata na desktop štampaču ili bilo kojoj vrsti štampača možda će biti potrebno više vremena, napora i novca, ali međutim, to je drugačije kod fotokopira, jer su mastila koja se koriste u ovim aparatima mnogo jeftinija.

Stopa brzine je jedan od najvažnijih razloga zašto postoji veliki broj firmi koje koriste fotokopirne uređaje u zakupu u ovom trenutku. Za izradu velikog broja kopija će biti potreban samo klik jednog tastera ukoliko koristite fotokopir uređaj.

.
Copyright © 2018 Biro kopir. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions